KOMBI/VAN

Bel rent a car je firma koja se bavi pružanjem najboljih rent a car usluga. BEL Agencija za rent a car u Beogradu je najbolji izbor za svakoga ko želi prijatno i odgovorno iskustvo pri iznajmljivanju vozila. Oko svih detalja vezanih za rent a car usluge ili nekih nedoumica naše ljubazno osoblje je uvek dostupno da vam pruži kompletne informacije.

Bel rent a car Beograd nudi veliki izbor vozila za iznajmljivanje u Beogradu. Vozila koje nudimo imaju prostora za od 5 do 9 putnika. Svaki auto je redovno servisiran i održavan, i potpuno spreman za letnju i zimsku vožnju. Sva vozila su osigurana KASKO osiguranjem i sa neograničenom kilometražom. Uz vozilo možete iznajmiti i vozača ukoliko niste vozač.

Nudimo vam vozila iz sledećih klasa: Economy, Mid size, Full size i Mini van.

Danas posedujemo vozni park kvalitetnih automobila za iznajmljivanje, nudimo profesionalne usluge rent a car i pristupačne cene, što nam pomaže da konstantno napredujemo i budemo lideri u pružanju rent a car usluga u Beogradu. Vozila su u besprekornom stanju i pružiće vam veliko zadovoljstvo na putu, jer udobna i sugurna vožnja je naš prioritet u svakom trenutku.

Products

Cena od 45€ po danu

Klima: Da Gorivo: Diesel

Cena od 40€ po danu

Klima: Da Gorivo: Diesel