Najpovoljnije cene!
Bez depozita!

Neograničena kilometraža!
Puno kasko osiguranje!

Dostava na adresu!
Novija vozila!

REZERVIŠITE VAŠ AUTOMOBIL ZA NEKOLIKO MINUTA pozivom na broj 063/363-860

Rent a car luksuzna vozila

Rent a car - luksuzni automobili

Renta car luksuzna vozila

Ljudi sa stilom i lepim ukusom su sve češći u našem okruženju. Prepoznaju se po lepim manirima, oblačenju, držanju i automobilu koji voze. To su lepi luksuzni automobili. Mnogi od tih automobila su iznajmljeni. Pošto je potreba za luksuznim automobilima veća, zato sve više se za iznamljivanje vozila nabavljaju luksuzna vozila.

Zašto volimo da vozimo luksuzna vozila?

Rent a car na duzi period

Rent a car na duži period

Rent a car na više dana.

Rent a car na duži period kao opcija za dobro planiranje može da uštedi dosta novca. Dobra organizacija je pola posla, tako kažu.

Rent a car na jedan dan

Rent a car na jedan dan

BEL RENT A CAR - rent a car na jedan dan

Potreban Vam je rent a car na jedan dan. Izvodljivo. U kompaniji Bel rent a car to je u redovnoj ponudi - rentiranje automobila na jedan dan. Iznenada se nađete u situaciji da Vam treba automobil da obavite određeni posao a nije Vam potreban više od jednog dana. Rent a car na jedan dan je rešenje problema.

Rent a car u Beogradu - Bel rent a car

Rent a car bez depozita - rent a car neograničena kilometraža - dostava vozila na adresu

Dobro organizovane kompanije svojim zaposlenima nude posebne pogodnosti u vidu dobre prezentacije same kompanije. Jedna od pogodnosti je i iznamljivanje vozila za potrebe službenih putovanja. Zbog dobre ekonomičnosti takve kompanije spadaju u vodeće jer znaju gde im je novac potrošen u svakom trenutku. Kada biraju firme koje se bave rent a car-om gledaju na svaku stavku koja može uticati na rentiranje automobila.

Zavisno od vremena i dužine službenog puta biraju rent a car agencije koje im nude najbolje uslove. Uvek će se pre odlučiti za iznamljivanje vozila za koja ne moraju da daju depozit, što bi se reklo bez depozita. Ako uz to bude i povoljna cena, korak su bliže da se odluče za takvo vozilo. Sledeća stvar koja se gleda je kilometraža koje će iznajmljeno vozilo preći na tom putu. Ako je neograničena kilometraža uz puno kasko osiguranje, drugi korak je napravljen.

Za treći i završni korak se odlučuju ako je iznajmljeno vozilo novo, novija vozila, i ako može da bude dostava vozila na adresu sa koje treba krenuti na službeni put.
Sve te stvari utiču na odluku da iznajmite vozilo baš od te rent a car agencije.

Naša preporuka je belrentacar.rs, pogledajte i uverite se u brzo i kvalitetno poslovanje.

A onda pravac na put. Dok vozite, nemojte konzumirati alkohol. Poštujte saobraćajne propise i odmarajte na svaka dva sata.

Renta car Beograd - Bel rent a car 

 

renta car sa vozacem

Rent a car sa vozačem

Rent a car sa vozačem - Bel Rent a car agencija

Česti poslovni sastanci van kancelarije zahtevaju da ste mobilni. Nisu sve firme u mogućnosti da imaju vozila sa vozačima. Takve usluge u okviru firme mogu biti skupe i neprofitabilne. Pogotovo ako su takve potrebe periodične. 

Rent a car Beograd - Bel rent a car agencija za iznajmljivanje vozila u Beogradu ima odličan vozni park i nudi povoljne cene za renta car usluge i iznajmljivanje vozila Beograd. Rent a car bez depozita, neograničena kilometraža, puno kasko osiguranje, dostava vozila na odresu i novija vozila, to je ono što odlikuje Bel rent a car agenciju koja vam je dostupna 24h za najam vozila u Beogradu.
Očekujemo vaš poziv! 063/363-860